For Kreterne, er hemmeligheten for lang levetid veldig enkel … de spiser alt hva deres rike jord produserer.

Stikkord for et vellykket matkurs er selvsagt både lærdom og stemning. Kurset foregår på Agreco Tradisjonell gård – som ligger på en åssiden i landsbyen Adele, i utkanten av Rethymnon. Agreco tilbyr en unik mat opplevelse samt omvisning av vingård, grønnsak / urte hager og en 100 år gammel vann mølle. Her blir vinen fortsatt tråkket til fots, raki produseres på gamlemåten og kan nytes på den lokale «Kafeneion».

Matlagingskurset gir deg først en oversikt over de viktigste ingrediensene i det kretiske kosthold – oliven og olivenolje, ost, urter, honning, tradisjonelle tørket brød osv. Deretter vil dere sammen med kokken lage tradisjonell kretensk mat under tilsyn, råd og inspirasjon. Når maten er satt inn i den vedfyrte ovnen vil det bli en omvisning på gården. Deretter er det bare og nyte selvlaget måltid med lokal vin i fantastiske omgivelser.

Velkommen!

Sted: Agreco Gård, Adele landsbyen
Tid: Min. 3 timer – start kl 11:00
Gruppe: Minimum 10 personer
Kurs pris: 65 euro per person
Påmelding: info@alphatoomega.gr

Vi tilbyr også matkurs til egne grupper der dere selv velger den dag som passer anledningen.

Alpha to Omega SA – Agnostou Stratioti Sq & Victor Hugo corner – 74100 Rethymno – Crete, Greece
Phone: +30 28310 58687 – Fax: +30 28310 53384
E–mail: info@alphatoomega.gr – www.alphatoomega.gr