Her legger vi fortløpende ut våre gjesters erfaringer fra Gerani Village.

Ønsker du å dele dine erfaringer fra oppholdet i våre ferievillaer?
Send oss en e-post, så legger vi dem ut (anonymt) her.

 

Hei Finn.

Vi føler for å sende ein takk for ei fantastisk veke på Knossos3. Vi er såå fornøgde, og hus og område rundt var over all forventning. Vi har verkeleg kosa oss og slappa av både store og små. 60-årsfeiringa vart også ein strålande kveld, med god hjelp av Katharina og Spiros med stab. Tusen takk for den anbefalinga.
Du skal ikkje sjå vekk i frå at vil kome igjen i andre samanhengar og vi har allereie anbefalt staden til venner og kollegaer.

Takk igjen for god service undervegs. Vi håper huset var i grei stand etter at vi var reist.

Med venleg helsing Brit med familie.

 

Ja da er vi hjemme igjen Smile emoticon  Og for en fantastisk ferie vi hadde!

Knossos 3 var så MYE mer enn det vi hadde forventet – og vi hadde faktisk forventet mye,- ut fra bilder og tilbakemeldinger fra andre «Knossos 3 farere». Tenker også at det er greit å legge til at hele familien er svært så reisevante.

Man skulle kanskje tro at det var foreldregenerasjonen (min bror, svigerinne og meg) som var de første til å si at dette gjør vi om igjen,- men det var faktisk ungdommene som var de første ut med å ønske seg dette. Ikke engang femstjerners hotell med privat svømmebasseng tilhørende rommene klarte å utkonkurere den ultimate ferieroen, tilfredsheten og familiefølelsen vi opplevde på Knossos 3. Buss inn til Rethymnon + leiebil,- da er det meste i boks.

Vi kommer mest sannsynlig – (hvis alt går etter planen) –  tilbake for to uker i 2017 – (ser at 2016 er fullbooket)

Hilsen

Nina Aseline

 

 

 Finn

Tusen takk for et fantastisk opphold på Knossos 3. Vi er vi vel hjemme til gamle landet og hverdagen, men det har vært et nydelig vær her også, men nå i dag kom regnet.

 Hele familien storkoset seg på Knossos 3 og det skulle bare mangle på dette flotte stedet med all verdens flotte fasiliteter og hjelpemidler.  Vi var jo nesten ikke utenom Gerani, da vi slett ikke hadde behov for det.  Vi solte oss, badet, spilte golf, lekte på lekeplassen, grillet kjøtt, helstekt gris, bakte pizza  i ovnen etc etc.etc.  FANTASTISK!!!!!,

 Vår sønn sier det er den beste ferien han har hatt og vi andre er helt enig med han.

Hjertelig takk for nydelige kremer jeg fikk av dere – tenker på dere hver gang jeg smører meg inn. Herlig!.

Ønsker dere fortsatt fine dager og god tur når dere reiser hjem.

Masse klemmer fra Lisa og Johan til dere begge.

PS Er i gang med markedsføringen av Knossos i Gerani.  Var på besøk hos naboen dagen etter vi kom hjem og måtte da vise han på nettet. Han planlegger noe for «storfamilien» i 2016.  Jeg tror det blir på Knossos 3.

 

 

oliventre 123022 a

 

Velvære,- være vel, tenk så vidunderlig!

En uke i pur luksus er til ende, sammen med fantastiske quinder i de omgivelsene. Det kan ikke beskrives. Det må oppleves. Dette er minner for livet.
Mine nye venninner har reist hjem. Jeg har fått smaken på det søte liv og drar videre til Ios i morgen tidlig.
 
Tusen hjertelig takk for et drømmeopphold.
 
Inger – og 12 andre damer
 

 

Seks spreke damer, med store forventninger, inntok Knossos 2 i uke 36.

Forventningene ble oppfylt og vel så det. Anlegget med bouganvilla, palmer, kaktus og blomster var overveldende. Og dertilhørende svømmebasseng, ble brukt både tidlig og sent.

Helt usjenert låg Knossos 2; ingen kunne se inn, men vi hadde en enorm utsikt til sjø og land. Faktisk trodde noen at et cruiseskip hadde ankret opp bortenfor oss en kveld, men det viste seg at det var en annen liten landsby ikke langt fra Gerani.

Det var bare en enorm uke vi hadde i Gerania. Vi savnet ikke bilen, men det hadde jo vært greit. Bussforbindelsen både mot Georgioupolis og Rethymnon var bra. Lett å komme seg på badestranden de dagene vi hadde ønske om det.

Og da vi til og med oppdaget at vi hadde Lyse Nett og lokal-TV, ja vi ble vel litt overveldet kan man si.

Vi anbefaler tavernaen på anlegget ovenfor supermarkedet; både mat og servitører var veldig bra. Lett å komme seg på badestranden de dagene vi hadde ønske om det, var det også. Rethymnon var en koselig liten by; men hadde alt det vi trengte. Slakteren som laget kjøttdeigen fra bunnen, ostebutikk med fersk, lokal ost og det eldgamle bakeriet med sin bakerovn og enorme bakebord. Kan anbefales.

Og ikke minst – Knossos 2 kan anbefales! Vi kommer gjerne tilbake!

Hilsen Liv, Grethe, Brit, Reidun, Rigmor og Astrid

 

Takk for fantastisk og uproblematisk ferie vi hadde i Knososs1!
Veldig fint sted og hus!
 
Hilsen
Nadia med familie 🙂
 

 

60 år skulle feires 6.mai i år og valget falt på ett av Finns vakre hus på Kreta; Knossos 3 i Gerani Cave Village. 9 forventningsfulle familiemedlemmer, fra 7mnd til 60 år reiste avgårde fra en kald norsk mai. Tett kontakt med Finn  pr mail i forkant, gjorde at alle praktiske forhold rundt oppholdet var ivaretatt. Leiebiler og henting på flyplassen og bestilling av mat til den store feiringen var bestilt takket være gode tips fra verten.

Vi var alle overbevist om at dette ville bli supert – og ingenting kunne stemt bedre! Vi ble tatt i mot av en blid og hjelpsom vert, som for øvrig ser mer gresk enn norsk ut etter sine mange opphold der nede!

Huset og eiendommen var enda flottere enn på bildene – ja, det er mulig! – og alt vi trengte av senger, stoler, badeleker, kjøkkenutstyr og møbler ute og inne var å finne. Det var topp kvalitet og nok av alt!

Egentlig trengte vi ikke å dra noe sted – eiendommen gir alle, uansett alder mulighet for aktivitet, samvær eller fred og ro. Den fantastiske hagen med bassengene var et syn, uansett når på døgnet det skulle nytes og alt var velstelt og funksjonelt. Vi syntes jo likevel vi måtte se oss litt om og fikk med oss Rethymnon, gamle Lappa og flotte strender – alt innenfor 1 time fra eiendommen.

Denne uken vil for alltid bestå som et av våre aller beste ferieminner og vi vil gjerne komme tilbake til ett av Finns vakre hus.

De beste ønsker for fremtidige gjester og et fantastisk vertskap, fra Kari Andersen og Dagfinn Klovning, Karen, Magnus, Vetle 3 år og Kaia 7 mnd., Camilla, Torbjørn og Lars 1,5 år.

 

 

I sommer tilbrakte vi en uke på Knossos 2, noe vi så absolutt ikke angrer på. Vi kom frem til villaen på kvelden, og da vi åpnet porten og kikket inn på bassenget og uteplassen ble vi imponert. Det var virkelig lekkert! Inne i huset fant vi alt vi trengte for et behagelig opphold, og vi fikk etterhvert koblet oss til internett også.

Standarden på villaen er veldig bra, renhold både inne og ute var upåklagelig ved ankomst, og renholdspersonell tok utvasken ved avreise. Rensing av bassenget ble også utført med jevne mellomrom, samt kloring en gang i løpet av uken. Utemøblene er behagelige både til frokost under parasollen og når man nyter flotte solnedganger.

Villaen ligger i et stille og veldig behagelig område. Gangavstand til nærmeste butikk og restaurant, men det anbefales å leie bil. Ta turen til bakeriet i landsbyen oppe i lia! Vi leide hos Auto moto sport som Finn anbefaler, og fikk en veldig god pris der. Det er nok av strender og andre steder å besøke kun en kort biltur unna.

Alt i alt en veldig bra uke på et veldig bra sted. Og et sted vi kan tenke oss å reise tilbake til.

Hilsen Maria, Merete og Jon

 

 

Vi har nettopp kommet hjem etter å ha leid Knossos 1 i to uker. Vi var strålende fornøyd med oppholdet. Knossos 1 er perfekt for en barnefamilie, huset holder høy standard med mange fasiliteter. Utearealet er helt fantastisk med spektakulær utsikt, blomster og planter og flott basseng som barna nærmest bodde i. Villaen var et flott utgangspunkt for mange fine dagsturer. Vi hadde turer til strendene i Matala og Plakias i sør og Falasarna i vest. De flotte strendene mot Georgiopolous var kun noen få minutters kjøretur unna og med lite turister sammenlignet med strendene i Rethymnon. Det er en fordel med bil. Da kommer man seg enkelt rundt både for innkjøp og utflukter. Vi takker for oss og kommer veldig gjerne igjen!

Hilsen Ragnhild og Hans Kristian

 

Nettopp hjemkommet fra 3. opphold på Knossos 2 må jeg få takke for de deiligste ferier noen kan ønske seg. Jeg med krykker og rullestol kunne ikke ønsket meg bedre ferie, deilig hus, hyggelige utflukter og mye god mat, selv bad i middelhavet ble det, og når man da på toppen er sammen med gode venner kan man ikke ønske seg mer. Anbefales til alle som supert feriested!

Hilsen Gunvor


Ekstra inngang på Knossos 3

 

Jubilanten og hele familien koste seg masse. Det var midt i blinken å få være for seg selv, styre måltider selv, enten «hjemme» på det praktiske kjøkkenet, eller ut å spise på en av mange restauranter bare en liten kjøretur unna. Lettvint for oss at ungene kunne bade mens vi hadde hele oversikten fra godstolen. Alt var tilrettelagt for en herlig og avslappende ferie. Vi kommer gjerne igjen 😀 Takk for denne gang!!

Lillianne Nøstvold Ahlstrøm

 

Takk for et flott opphold på Knossos 3! Det er en virkelig luksusvilla med alle fasiliteter, vaskemaskin, oppvaskmasking, flere bad og terrasser mv. hvor det var god plass til flere generasjoner på en litt utradisjonell påskeferie. Vi har virkelig kost oss med flere badebasseng, flott utekjøkken, en nydelig hage og jacuzzi-bad under stjernene på kvelden. Området har mye å by på; vi var bl.a. på flere fine bilturer, mange hyggelige måltider i Rethymno og fant til og med en god joggerunde for morgentrimmen! Vi kan på det varmeste anbefale et opphold på Knossos 3 til såvel familier som vennegjenger på tur – med eller uten barn – her var det godt å være.

Ragnhild & Gaute

 

Jeg er en av dem som for tredje gang har fått gleden av å disponere deres hus på Gerani bridge sammen med Bjørg. Vi har hatt en herlig uke, med godt badevann, nok sol, gode utflukter. Vi har det veldig hyggelig i huset ditt, og vi er meget takknemlige for å få disponere det. Huset er så fint og bekvemt, beliggenheten føles å være i smørøyet, vi har det så godt der. Tusen takk!

Hilsen Bente

 

Tusen takk for en uforglemmelig uke på Kreta i den flotte villaen deres med veldig kjekke mennesker. Jeg satte stor pris på vertskapet og alt dere tok oss med på, kokekurs, historiske sightseeinger med flinke forelesere, fottur, nydelige restaurantbesøk osv. Alt var fantastisk bra. Jeg kommer gjerne tilbake.

Beste hilsen Anne Tove

 

Vi er nu hjemme igen efter en fantastisk ferie på Kreta. Jeres hus en en perle som vi har nydt på alle måder. Alt har fungeret og intet er blevet ødelagt.

Hermed vil vi takke for vi fik fik lov at låne jeres hus og med venlig hilsen Milica

 

Vi reiste rett fra skiturer i fjellet i slutten av juni til en ukes ferieopphold på Kreta i begynnelsen av juli. Oppholdet på Knossos 3 var en positiv opplevelse: Sammen med familie og venner hadde vi det trivelig på eiendommen; både i huset og utendørs. Flott romslig moderne bolig, stort basseng i tillegg til mindre barnebasseng, spiseplass ute med grill. Fargerik plantasje. Alt rent og velholdt. Bildene på web-siden taler for seg.

Nærområdet til eiendommene gir mulighet for korte og lange spaserturer langs lite trafikkerte veger (kort gåtur til bakeren og til en liten strand med taverna ved sjøen). Videre kort kjøretur til lange, rene strender vest for Rethymnon. Der ligger også Kournas-sjøen med rent vann, padlebåter, badestrender, skilpadder. I nærområdet mulighet for turer til små landsbyer, også til vandreturer i fjellet. En fordel å disponere bil for å utnytte alle mulighetene. Byen Rethymnon er verdt flere besøk: En blanding av gresk/italiensk/orientalsk kultur gjenspeiles i tavernaene, gater, bygg og folkeliv. Vi kommer gjerne tilbake ! Spesielle ønsker: Fjellturer i mai måned? Vinturer om høsten?

Hilsen Kirsti og Jens Harald, Harstad

 

De første inntrykkene vi fikk av dette flotte stedet, var at vi følte oss velkommen, på alle måter. Vi ble henrykt over utsikten til havet, flotte flisebelagte uteområder med palmer og tropiske planter, oliventre, og eget basseng. I tillegg ventet en koselig velkomstkurv når vi kom inn i det flisebelagte kretanske huset.

Vi har allerede vært her 4 ganger nå og kommer garantert tilbake. Vi har bodd i både Knossos 1 og 2, og også vært så heldige å få bruke basseng og andre fasisliteter i Knossos 3. Vi har to barn og de har hatt noen av sine beste opplevelser her på Kreta, både i og rundt de flotte husene ved bassengene, men også på strendene, i byn (Rethymnon) spesielt sjørøverskuta er populær, markedet og ikke minst den morgentlige turen til bakeren oppe i landsbyen. Barna gleder seg hver gang til å gå til bakeren, og sier de «kalimera» sjarmerer de damene og bakeren slik at det alltid en liten søt bolle i vente. Stranden Kaliwaki beach er verdt et besøk, den ligger i enden av alle strendene retning Chania i en liten koselig by/sted som heter Georgiopolous. Barna elsker seg her og det er også en koselig Taverna. I Georgiopolous kan man nede ved elven leie sykkelbåt og «sykle» opp i elvene og se på skilpaddene og dyrelivet. Dette syntes barna var topp! Vi har også lagt vår elsk på den koselige innsjøen lake Courna, som ligger opp i fjellene fra Georgiopolous. I det hele tatt er det mye å ta seg til på Kreta og i Rethymnon, men når man har slike komfortable og luksuriøse hus med stort flisebelagt uteområdet og med rene basseng, fine planter og trær, airkondition, TV, kjøkken, vaskemaskin og oppvaskemaskin, så er det bare en nytelse å tilbringe dagene ved husene. Nyte den gode maten og drikken som finnes på kreta. Vi vil også gjerne anbefale en koselig restaurant nede i gamlebyen, den heter «Lemon Tree». Dette er en åpen restaurant med sitrontre som tak, og man føler man sitter ute i en sitrontrepark og spiser. Atmosfæren er både romantisk og barnevennlig. De har veldig god mat og hyggelig og barnevennlig betjening. På baksiden er det en stor uteplass med lekeplass og andre fasiliteter. Her kan barn som ikke klarer å sitte så lenge ved bordet og spise, springe og leke.

Det er alltid like kjekt å komme tilbake til Gerani Cave Village og man finner stadig nye steder å besøke og ting å gjøre. Samtidig synes vi at det er veldig kjekt å bli så godt kjent etter å ha vært her noen ganger. Menneskene husker oss igjen, fra bakeren til den lokale Tavernaen rett nedenfor husene og de som jobber på supermarkedet rett bortenfor, de som jobber på Tavernaene på de strendene vi besøker. Det gjør at vi får lyst å komme tilbake.

Vi gleder oss allerede til neste gang!

Vennlig hilsen
Ida, Rune, Benjamin & Lykke

 

Tusen takk for nok et fantastisk opphold. Huset og området er bare utrolig flott. Dagene har vi tilbrakt ved bassenget, på stranden og i gamle Rethymno. Vi har også funnet oss noe favorittrestauranter som vi setter pris på.

Det var flott at alt var ordnet med sengetøy og utvask. Fasilitetene i huset var også meget bra. Vi har hatt god nytte av både oppvask og vaskemaskinen. Bassenget var også rent og deilig å bade i. Og uteområdet var flott beplantet. Ferien var en nytelse og som balsam for sjelen. Anbefaler gjerne andre å leie hos dere.»

«Vi havde en pragtfuld tur til Kreta og nød de dejlige omgivelser og jeres hus. Det er et vidunderligt område, og vi var meget tilfredse med husets kvaliteter. Vi fik slappet af, badet og var på en del bilture rundt på øen.

Vi vil også gerne endnu engang takke for lån af Knossos 3 den sidste dag. Det er jo et skønt og luksuriøst hus, og vi kunne sagtens forestille os at komme igen med en større del af familien og har allerede anbefalet det til andre.

Mange venlige hilsner Mette + familie

 

We are a family with 2 children that have spent a week in Knossos 2 in July 2009 and in Knossos 3 (July 2010), and have enjoyed it thoroughly. Both houses are modern, clean (including the pool), well equipped and have nice views overlooking the Mediterranean. We especially enjoyed the outdoor kitchen and barbecue area on Knossos 3 – a perfect place to sit and have breakfast in the morning and also at nights after the sun went down. Hope to be back next year!